MENTA PREVENCIO ANDORRA GRUP

VAL MÉS PREVENIR...

La prevenció de riscos laborals ha de ser un dels pilars fonamentals en l’organització i gestió de la teva empresa o institució, perquè d’aquesta manera cuides i protegeixes el capital humà per a garantir el bon funcionament, salut i qualitat de l’empresa. Nosaltres volem ser-hi per oferir-te el conjunt d’actuacions i  mesures adequades per a totes les fases de la teva activitat.


Les persones son
el recurs més important d'una empresa,
tenir cura d'elles és cuidar-la amb mentalitat.

les nostres solucions

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA consultoria

Àrea Consultoria

Som especialistes en prevenció de riscos laborals i seguretat i higiene en el treball homologats pel Govern d’Andorra.

Seguretat en el treball

Els principals riscos per a la seguretat dels treballadors d'un centre tenen a veure amb el contacte amb superficies perilloses, cops amb elements mòbils o estètics i caigudes en el mateix pla i en alçada.

Higiene industrial

És el conjunt de procediments destinats a controlar els factors ambientals que poden afectar a la salut en l'àmbit del treball. La seva finalitat és prevenir les malalties professionals.

Ergonomia i psicosociologia

L'ergonomia és la ciència que tracta sobre l'adaptació del treball a les condicions psicòlogiques i anatomicofisiològiques de la persona.
La psicosociologia aplicada estudia les característiques de les condicions de treball, sobretot els aspectes organitzatius.

Vigilància de la salut

Per conèixer l'estat de la salut dels treballadors i/o detectar-ne els canvis utilitzem la medicina del treball.

Gestió d'emergències

El Pla d’Emergència és un conjunt determinat de procediments, amb l’objectiu de prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els bens, per poder donar així una resposta adequada a les possibles situacions d’emergència: amenaçes i risc d'incendis, entre d'altres.

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA consultoria

Formació

Oferim solucions formatives pels treballadors de l’empresa que requereixin formació en qualsevol àrea que integra la seguretat, la prevenció de riscos laborals i la gestió d'emergències.

CONTACTEU

LLOC

Carrer Pobladó, 4
Santa Coloma – Andorra la Vella
AD500 /// Andorra

contacta'ns

Telèfon: +376 803 300
Email : hola@mentagrup.com