les nostres formacions

Formació teòrica i pràctica de 50 hores dirigida a qualsevol professional que estigui a càrrec de la seguretat i la salut dins de l’empresa, que formi part d’un equip d’intervenció o que es dediqui a una feina considerada com a activitat de risc sense supervisió directa d’un titulat en Nivell Bàsic.

Dirigit a qualsevol perfil professional o particular, que aportarà els coneixements teòrics i pràctics necessaris pel tractament d’una emergència amb foc en la seva fase inicial, ja sigui a l’empresa o a nivell privat. Dins del curs es tracta la prevenció, així com la presa de decisions. També es posa en pràctica l’actuació davant de l’emergència.

Dirigit a qualsevol perfil professional o particular, que disposi del curs Equips de Primera Intervenció (E.P.I.) realitzat en el període d’un any. Aquesta formació aporta els coneixements teòrics i pràctics necessaris pel tractament d’una emergència amb foc, comptant amb els equips de respiració automàtica (ERA), així com de mànegues d’aigua i agents extintors diversos. Dins d’aquest curs tractarem la prevenció i la presa de decisions, però sobretot farem incapeu en la pràctica per aprendre a actuar davant d’una situació d’emergència gràcies al treball en equip.

Dirigit a qualsevol perfil professional, que en la seva tasca diària realitzi accions de càrrega i transport d’elements de pes. Altament recomanable per a empleats de magatzem. Aquesta formació permetrà a l’alumne adquirir els coneixements necessaris per a realitzar de forma saludable una càrrega específica i el seu transport.

Adreçat a qualsevol perfil professional que en la seva tasca diària realitzi accions de moviments repetitius amb o sense elements de pes. Altament recomanable per empleats de magatzem, aquesta formació permetrà a l’alumne adquirir els coneixements necessaris per realitzar d’una manera saludable una seqüència de moviments saludables.

Adreçat a qualsevol professional que desenvolupi la seva tasca dins d’un entorn que pugui contenir substàncies químiques nocives per l’ésser humà directament o de manera indirecta, ja sigui en forma líquida, sòlida o aèria, en les diferents formes de contacte. Aquesta formació dotarà a l’alumne dels coneixements per a la prevenció en cas de contacte amb aquest tipus de substàncies, la seva identificació i el procediment per tractar-les en cas de possible lesió. A la formació també es tractaran els diferents equipaments de protecció individual i col·lectiva, que siguin d’interès per a l’usuari en el seu entorn de treball

Adreçat a qualsevol professional que desenvolupi un càrrec dins l’Equip d’Emergència de l’empresa, en que la seva tasca sigui valorar el treball en equip i s’adapta a les funcions de la seva tasca dins del Pla d’Emergència

Adreçat a qualsevol professional o particular. Aquesta formació aporta els coneixements teòrics i pràctics necessaris per la primera intervenció sobre una possible víctima que hagi sofert un accident lleu o greu. Disposem d’un formador Nacional en PSC-1 i s’adapta al model de curs adpotat pel Gover d’Andorra.

Adreçat a qualsevol professional que en la seva tasca diària hagi d’accedir a enotrns elevats com façanes, sostres, vehicles alts, torres de comunicació, bastides, telecadires… Aquesta formació té una durada de 4 hores teòriques i 4 de pràctica, on es prepara a l’alumne per entendre els riscos de treball en alçada i la seva prevenció, així com execució de les mesures preventives per accedir-hi posant com a màxima prioritat la seva seguretat i la de terceres persones.

CONTACTEU

LLOC

Carrer Sant Antoni, 4
Escaldes-Engordany
AD700 /// Andorra

contacta'ns