CREEM SEGURETAT

La seguretat no és només vigilància física i mòbil.
Abastem totes les àrees de la seguretat de principi a fi i per això comptem amb els professionals adequats a cada requeriment.
Garantim la protecció d’empreses amb la nostra flota de vehicles especialitzats, comptem amb sistemes de seguretat intel·ligents a mida i posem en marxa mecanismes de control i vigilància no convencional. 
Treballem per garantir un òptim nivell de seguretat allà on el necessitis.


La mentalitat de viure segur.

les nostres solucions

Vigilància

La vigilància és una activitat que, en benefici d’una organització o empresa, mitjançant personal acreditat com a vigilant de seguretat, desenvolupa la tasca de prevenir o impedir pertorbacions de la tranquil·litat i la seguretat individual relacionades amb la vida i els bens propis o de tercers.

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA camara

Sistemes

Disposem d’un àrea de sistemes de seguretat que cobreix totes les necessitats pel que fa a la cobertura tecnològica de qualsevol instal·lació o vivenda, mitjançant sistemes d’alarmes, equips de detecció i de control electrònic o equips de video-vigilància, entre altres.

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA consultoria

Àrea Consultoria

Gràcies a la nostra capacitat tècnica, d'anàlisi i flexibilitat, podem assessorar-lo i planificar eficaçment la integració de tots els seus sistemes de control, emergència i vigilància en una solució optimitzada que li permetrà, no només estalviar costos i temps, sinó créixer amb total seguretat.

ciberseguretat

Ciberseguretat

Blindar-se contra les amenaces provinents de l'entorn digital a dia d'avui és una necessitat per a garantir la seguretat de les vostres dades i dels sistemes d'informació i comunicació que utilitzeu per al desenvolupament de tots els vostres processos. Preservem la seguretat de la vostra empresa i la dels vostres clients, mitjançant solucions integrals i sistemes preventius eficaços contra els ciberatacs.

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA

Infraestructures de Seguretat

Moltes vegades ens preguntem si és veritablement important disposar d'un sistema de seguretat. Sempre pensem que a nosaltres no ens passarà, però de cop un dia ens veiem com a víctimes d’un robatori. Instal·lar un sistema de seguretat és un manera d’estar protegits dels intrusos, però també una ajuda immediata en cas d’incendi i altres incidents.

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA foc

Solucions contra incendis

Minimitzar el risc d'incendi és la prioritat número 1 en l'estratègia de seguretat contra incendis. En cas d'incendi accidental, la detecció primerenca i automàtica d'incendis és essencial per ajudar a contenir el foc. La nostra missió és fer que el vostre entorn sigui un lloc segur.
En cas d'emergència, tenir un contracte de manteniment preventiu per al vostre equip de seguretat i contra incendis és essencial per garantir que el vostre sistema funcioni quan més ho necessiteu.