Uneix-te a l’equip de MENTA!

Busquem persones que passin a formar part de la nostra família.
Si ets apassionat, inquiet, tot terreny, motivat, dinàmic, amb una cosa diferent que aportar i amb vocació de servei: som el teu pròxim lloc de treball.

   Tipus d'arxius acceptats: pdf, doc, docx, jpg. Pes màxim 16MB

    Tipus d'arxius acceptats: pdf, doc, docx, jpg. Pes màxim 16MB

    D’acord amb el que s’estableix en la LQPD 29/2021, del 28 d’Octubre, qualificada de protecció de dades personals, t’informem que tractarem les teves dades únicament per als processos de selecció de personal realitzats per l’entitat. Les dades proporcionades es conservaran durant un màxim de 6 mesos. Aquestes no se cediran a tercers excepte a empreses del Grup i en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment. A més ti informem que l’entitat NO prendrà decisions automatitzades.

    La base legítima del tractament és el consentiment que atorga el titular del currículum que el remet mitjançant el formulari corresponent.

    Així mateix, t’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les teves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

    Per a això podràs enviar un email al nostre DPD: dpd@mentagrup.com
     O dirigir un escrit a MENTA GRUP –  Carrer Pobladó 6/8 – AD500 – ANDORRA LA VELLA  (PRINCIPAT D’ANDORRA)

    CERQUES ANTERIORS