CONÈIXER MÉS

MANUAL D'USARI DEL
KeyPad Combi

El KEYPAD COMBI és un teclat tàctil sense fil per a gestionar els sistemes de seguretat Ajax utilitzant targetes sense contacte i comandaments. Està equipat amb una sirena incorporada. El dispositiu està dissenyat per a la seva instal·lació en interiors. 

ELEMENTS
FUNCIONALS

Gestió de la
seguretat

El KEYPAD COMBI arma i desarma la seguretat de tota la instal·lació o grups de seguretat independents alhora que permet activar la MODO Nit. Pot gestionar les maneres de seguretat utilitzant:

El teclat KEYPAD COMBI admet codis comuns i personals, així com l’armat sense ingressar un codi.

Per a identificar de manera ràpida i segura als usuaris, el KEYPAD COMBI utilitza la tecnologia DESFire®.

Abans d’ingressar un codi o usar un Tag/Pass, ha d’activar (“despertar”) el KEYPAD COMBI lliscant la mà sobre el panell tàctil des de dalt cap avall.

Una vegada que s’activa el dispositiu, el botó d’indicació de l’estat de seguretat s’encén i el teclat emet un xiulet. L’estat de seguretat només es mostra quan el KEYPAD COMBI està actiu.

La pulsació dels botons va acompanyada d’un senyal sonor. Si transcorren 12 segons sense que toc el teclat, el KEYPAD COMBI entra en manera d’estalvi d’energia i apaga la pantalla de la manera d’armat actual.

Gestió de la SEGURETAT
UTILITZANT UN ÚNIC CODI

Activi el teclat del dispositiu lliscant la mà sobre ell. Ingressi el codi comú. Premi el botó Armar /Desarmar / MODO NIT Per exemple: 1234
que tens dubtes?

Desitgem escoltar-te!

Si us plau, deixa’ns aquí les teves consultes i ràpidament ens posarem en contacte amb tu!
© 2023 MENTA GRUP | All Rights Reserved | MENTA SEGURETAT, SA | NRT: A-700522-L