MENTA PREVENCIO ANDORRA GRUP

PARLEM DE SÚPER HEROIS

T’ajudem a reduir la sinistralitat en la teva empresa

MENTA PREVENCIO ANDORRA GRUP

PARLEM DE
SÚPER HEROIS

T’AJUDEM A REDUIR
LA SINISTRALITAT EN LA TEVA EMPRESA.

El recurs més important d’una empresa són els seus treballadors. Ells són els nostres súper herois diaris! En MENTA entenem això i la teva preocupació per cuidar-los.

Des del 24 fins al 29 d’octubre, se celebra la Setmana Europea per a la Seguretat i Salut en el Treball… i a MENTA volem celebrar-ho en gran i per això et portem aquesta gran proposta.

El nostre curs està dirigit a persones que treballin en altures (teulades, pals de llum o pals elèctrics, escales, etc.) que vulguin acreditar els seus coneixements o a persones que vulguin formar-se en aquests treballs. Ideal per a sectors com a neteja, construcció, telecomunicacions, connexions de xarxes, manteniment…

NOU CURS DE TREBALLS EN ALÇADA!
0
HORES

POTS TRIAR FER-HO EL
24 O EL 25 D'OCTUBRE

AMB CERTIFICAT OFICIAL D'ASSISTÈNCIA

NO T'HO DUBTIS!

CAPACITA TOTS ELS TEUS TREBALLADORS I ACTUALITZA ELS SEUS CONEIXEMENTS PER A BRINDAR ALS TEUS CLIENTS EL MILLOR SERVEI!

PER SER UN SÚPER HEROI CAL FORMAR-SE.

PARLEM EL TEU MATEIX IDIOMA!

La prevenció de riscos laborals ha de ser un dels pilars fonamentals en l’organització i gestió de la teva empresa o institució, perquè d’aquesta manera cuides i protegeixes el capital humà per a garantir el bon funcionament, salut i qualitat de l’empresa.
Nosaltres volem ser-hi per oferir-te el conjunt d’actuacions i  mesures adequades per a totes les fases de la teva activitat.

prevencio menta 1

1€ invertit en prevenció

euro

són 2,2€ en benefici per a l'empresa

T’has demanat com afecten els accidents laborals en la teva empresa?
Una bastida mal instal·lada, una màquina que s’avaria contínuament o un treballador amb lesions d’esquena afecten la producció.
Incrementa la teva competitivitat enfront d’altres empreses del sector millorant la gestió de la prevenció de riscos laborals.
Et donem algunes raons que et convenceran:

Augmenta els teus beneficis reduint els costos de la teva sinistralitat laboral.

Millora la relació i implicació dels teus treballadors reduint la sinistralitat i l'absentisme.

Evita sancions, multes de Inspecció de Treball.

Conserva el talent dels treballadors amb més experiència i valor per a la teva empresa.

Aconsegueix incentius econòmics per la teva bona gestió de prevenció.

Converteix-te en una empresa saludable.

a més tenim Una 

aplicació mòbil gratuïta per a els usuaris

El nostre programa de gestió integral (ERP) per a la prevenció de riscos laborals inclou totes les especialitats preventives i la coordinació empresarial:

La plataforma disposa a més d’un portal web per a la consulta i gestió de la informació:

Oferim solucions formatives pels treballadors de l’empresa que requereixin formació en qualsevol àrea que integra la seguretat, la prevenció de riscos laborals i la gestió d’emergències.

T’ajudem a reduir

la sinistralitat a l’empresA

Unes quantes dades…

+ 0
EMPRESES ASSESSORADES ANUALS
+ 0
VISITES TÈCNIQUES ANUALS
+ 0
ALUMNES
+ 0
FORMACIONS

Incorpora la prevenció a la feina.
Aprofita’t de la nostra oferta educativa!
Disposem d’accions que inclouen casos pràctics sobre coordinació d’activitats empresarials.
A més, t’oferim assessorament tècnic per resoldre els teus dubtes

La prevenció d’accidents no s’ha de considerar com una obligació, sinó com una raó de sentit comú.

les nostres solucions

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA consultoria

Àrea Consultoria

Som especialistes en prevenció de riscos laborals i seguretat i higiene en el treball homologats pel Govern d’Andorra.

Seguretat en el treball

Els principals riscos per a la seguretat dels treballadors d'un centre tenen a veure amb el contacte amb superficies perilloses, cops amb elements mòbils o estètics i caigudes en el mateix pla i en alçada.

Higiene industrial

És el conjunt de procediments destinats a controlar els factors ambientals que poden afectar a la salut en l'àmbit del treball. La seva finalitat és prevenir les malalties professionals.

Ergonomia i psicosociologia

L'ergonomia és la ciència que tracta sobre l'adaptació del treball a les condicions psicòlogiques i anatomicofisiològiques de la persona.
La psicosociologia aplicada estudia les característiques de les condicions de treball, sobretot els aspectes organitzatius.

Vigilància de la salut

Per conèixer l'estat de la salut dels treballadors i/o detectar-ne els canvis utilitzem la medicina del treball.

Gestió d'emergències

El Pla d’Emergència és un conjunt determinat de procediments, amb l’objectiu de prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els bens, per poder donar així una resposta adequada a les possibles situacions d’emergència: amenaçes i risc d'incendis, entre d'altres.

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA consultoria

Formació

Oferim solucions formatives pels treballadors de l’empresa que requereixin formació en qualsevol àrea que integra la seguretat, la prevenció de riscos laborals i la gestió d'emergències.

Ales Azcárate Berecibar

EL NOSTRE EQUIP TÈCNIC

SOM PREVENCIÓ

Ales Azcárate Berecibar

EL NOSTRE EQUIP TÈCNIC

SOM PREVENCIÓ

preguntes freqüents

A continuació, pots trobar les respostes a les preguntes més habituals. Si necessites més ajuda, no dubtis a trucar-nos o escriure'ns

Sí. L’alarma de MENTA Seguretat compta amb diverses maneres parcials, la qual cosa resulta especialment útil quan et dormiràs. En aplicar-los, deixes un o diversos detectors concrets actius, com, per exemple, el detector d’obertura de les finestres o el detector de moviment del passadís. De manera que si un intrús intenta entrar per les finestres o força la porta principal l’alarma saltarà.

Una alarma per a casa és un sistema de seguretat format per diferents detectors que s’encarreguen de localitzar possibles intrusions i transmetre l’alarma a una Central Receptora d’Alarmes. És en la CRA on es verifica cada salt d’alarma per a avisar, si és necessari, a la policia o els serveis d’emergència.

El principal avantatge d’una alarma GSM és que funciona sense necessitat de connectar-se a la línia telefònica fixa o a internet. Gràcies al seu mòdul de transmissió GSM (similar al que utilitzen els telèfons mòbils), l’alarma de MENTA Seguretat és immune a corts de línia telefònica i de corrent elèctric, per la qual cosa manté la seva connexió a la Central d’Alarmes (CRA) en cas de sabotatge.

MENTA Seguretat compta amb especialistes que es desplaçaran al teu domicili o negoci. Prepararan un estudi de seguretat gratuït per a identificar les teves necessitats concretes i els punts més vulnerables de l’espai a protegir. El nostre equip et deixarà l’alarma instal·lada, operativa i t’ensenyaran a treure-li el màxim partit per a garantir la teva seguretat.

Una Central Receptora d’Alarmes o CRA és un lloc degudament condicionat i protegit en el qual es reben i atenen els diferents senyals emesos per l’alarma connectada.
Els diferents senyals (avisos SOS, alarma d’intrusió, urgències mèdiques, etc.) són verificades per un gestor especialitzat utilitzant diferents sistemes, com trucades al client o els seus contactes de confiança, escolta activa a través del panell de control de l’alarma i visualització de les imatges capturades per l’equip de seguretat.
Una vegada analitzada la situació, el gestor CRA genera un avís a la policia o als serveis d’emergència, segons correspongui. A més, en cas d’intrusió confirmada, s’envia a l’immoble a un vigilant.

L’usuari d’Ajax gaudirà de múltiples avantatges, ja que podrà rebre notificacions fiables i instantànies tant en el programari d’escriptori com en les aplicacions per a mòbil. Com a complement addicional al sistema d’alarma que t’oferim, des de l’aplicació mòbil es podran agregar fins a 25 camares IP o canals de videograbador per a poder verificar en directe el flux de vídeo.

valoracions

Hasta que no la usas no puedes imaginarte lo sencilla de configurar pero al mismo tiempo lo potente que es, incluso el ajuste de la sensibilidad de los detectores de movimiento, tengo un perro pequeño y desde el móvil configuré el detector para que no me diera alarma cuando pasaba el perro, pero al pasar yo inmediatamente me avisaba con la App del móvil. Fantástica en todos los aspectos
Juan José Marco
27 d'agost de 2021
Me l'han instal·lat avui estem molt contents pel senzilla i practica que és. A més la utilitzem en el mòbil! Excel·lent qualitat preu.
Cristina Esteve
11 de setembre de 2021
LLOC

CARRER POBLADÓ, 4-6
Santa Coloma, Andorra, la Vella
AD500 /// Andorra

contacta'ns

Telèfon: +376 803 300
Email : hola@mentagrup.com

que tens dubtes?

Desitgem escoltar-te!

Si us plau, deixa’ns aquí les teves consultes i ràpidament ens posarem en contacte amb tu!
© 2024 MENTA GRUP | All Rights Reserved | MENTA SEGURETAT, SA | NRT: A-700522-L