MODALITATS DE CONSUM I PRODUCCIÓ SOSTENIBLES

SOM MOLT VERD

MODALITATS DE CONSUM
I PRODUCCIÓ SOSTENIBLES

SOM
molt
verd

T’ajudem a fer la teva vida molt més eco.

Estem alineats amb els principis d’economia circular i amb la integració de pràctiques sostenibles en els llocs en els quals prestem serveis, i per això MENTA impacta en el rendiment mediambiental dels nostres clients. Això ens ha permès aconseguir sovint taxes de reciclatge superiors al 80%.

 

Contribuïm a un món millor, 

perquè facilitar la teva vida és el principal motor de la nostra.

A MENTA estem alineats amb els principis d’economia circular i amb la integració de pràctiques sostenibles en els llocs en els quals prestem serveis, i per això MENTA impacta en el rendiment mediambiental dels nostres clients. Això ens ha permès aconseguir sovint taxes de reciclatge superiors al 80%.

Així mateix, en col·laboració amb proveïdors que aposten per eines, productes i processos que contribueixen a minimitzar l’impacte ambiental, a MENTA continuem disminuint el consum d’aigua i l’ús de productes químics, a favor dels biodegradables. Tal és el cas del nostre servei de neteja, en el qual la companyia ha obtingut la certificació ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 i apostarem en el 2024 per la certificació EU Ecolabel.

Un espai net i cuidat és un espai amb mentalitat de creixement.

La nostra missió és ser el partner  preferit per a qualsevol  empresa que decideixi confiar en nosaltres. Nostre compromís és donar, SEMPRE, el millor.

Per exemple, a MENTA FACILITY brindem un servei de neteja més respectuós amb el medi ambient, enfocat directament a la reducció de la generació de residus plàstics. Apostem per productes de neteja ecològics, que substitueixen als tradicionals envasats en ampolles de plàstic i esprai, o amb sbstàncies desinfectants com formaldehids, paradiclorfenols i clorbenzols.

A més a més de la utilització de productes que disposin d’ecoetiqueta oficial, el nostre paper higiènic i els eixugamans són reciclats, totalment lliures de clor (TFC) i sense blanquejants òptics.

Aixì mateix, les bosses de residus que s’utilitzen, són de plàstic reciclat.

SOM MENTA

La Direcció de MENTA, conscient de la importància del respecte al medi ambient i de la rellevància que té per a l’empresa satisfer les necessitats i expectatives dels seus clients, posa en joc els recursos necessaris per a aconseguir que, en la seva activitat s’aconsegueixin tals fins.

ENERGIA 100% RENOVABLE AMB CERTIFICAT

AQUÍ TENIM LLUM VERDA

A MENTA GRUP, creiem en un futur més sostenible i en la responsabilitat que tenim cap al planeta. És per això que hem pres mesures concretes per garantir que les nostres operacions siguin amigables amb el medi ambient i sostenibles.

Ens enorgulleix anunciar que utilitzem exclusivament energia verda en totes les nostres operacions. Aquest compromís es reflecteix en el nostre certificat d’Empresa Verda atorgat per FEDA.

Apostem per la sostenibilitat i treballem incansablement per reduir la nostra empremta de carboni i contribuir a un món més net i saludable.

SOSTENIBILITAT:
Cada acció que prenem està alineada amb els nostres valors de respecte pel medi ambient i la promoció de pràctiques sostenibles. Contribuïm activament a la conservació dels recursos naturals i al benestar de les generacions futures.

ENERGIA NETA:
En utilitzar energia verda, no només esteu reduint el vostre impacte ambiental, sinó que també esteu donant suport a una font d'energia renovable i sostenible. L'energia verda és el futur, i a MENTA GRUP, estem liderant el camí cap a una societat més ecològica.

CERTIFICACIÓ CONFIABLE:
El nostre certificat d'Empresa Verda de FEDA és una garantia del nostre compromís amb la sostenibilitat. Podeu confiar que estem fent tot el possible per ser una empresa responsable amb el medi ambient.

La nostra política mediambiental va més enllà de la pròpia activitat. Demanem als nostres proveïdors que tinguin el mateix compromís amb la gestió respectuosa del medi ambient. A més a més, donem prioritat a l’ús de materials sostenibles i a la preservació dels recursos naturals que emprem.

formem part d’un creixement intel·ligent

som qualitat

MENTA GRUP disposem d’un  Sistema Integrat de Gestió Ambiental i de Qualitat basat en els requisits de les normes UNE-EN-ISO 9001 i UNE-EN-ISO 14001, estructurat entorn d’aquesta Política Ambiental i de Qualitat i sustentat en els següents principis:

  • La qualitat i la gestió ambiental són elements estratègics per al funcionament de l’empresa.
  • Existeix el ferm compromís que en el desenvolupament de la nostra activitat es compleixin els requisits legals i normatius establerts, així com amb altres requisits que l’organització subscrigui relacionats amb els aspectes ambientals, i d’esforçar-nos a ser més exigents amb aquests requisits sempre que sigui possible.
  • Ens comprometem a comprendre les necessitats actuals i futures dels nostres clients i altres parts interessades rellevants, satisfer els seus requisits i fer un esforç per excedir les seves expectatives.
  • Ens comprometem a planificar les nostres activitats de tal forma que asseguri la prevenció de la contaminació i l’optimització de recursos, garantint la millora contínua del nostre comportament en el canvi ambiental.
  • Minimitzarem l’impacte ambiental de les nostres activitats posant l’accent principalment en la gestió dels residus generats, especialment amb aquells de caràcter perillós.
  • Seguint amb la filosofia de reduir, reutilitzar i reciclar els nostres residus i quan això no sigui possible, donar-los el destí final que asseguri un menor impacte sobre el medi ambient a través de la contractació de gestors especialitzats.
  • Fomentarem la formació i presa de consciència dels nostres empleats, així com la comunicació amb els subcontractistes a través de l’enviament de comunicats.
  • Tenim el ferm compromís de millorar contínuament l’eficàcia del Sistema Integrat fomentant les relacions amb els nostres clients.
  • Posarem a disposició del personal tots els mitjans necessaris per a poder escometre aquesta política, així com una informació periòdica dels objectius establerts i els assoliments aconseguits mitjançant la comunicació interna i externa.
  • Comunicarem aquesta Política a totes les persones que treballen per a l’organització o en nom d’ella i establirem un canal de comunicació, obert i a la disposició de les parts interessades rellevants.

 

La Direcció de MENTA es compromet al fet que aquesta Política i el Sistema Integrat de Gestió Ambiental i de Qualitat que la desenvolupa siguin entesos, implantats i mantinguts al dia en tots els nivells de l’organització. D’igual manera, adquireix el ferm compromís de concretar i actualitzar els objectius ambientals i de qualitat establerts .