FACILITY SERVEIS ANDORRA MENTA

SOM SERVEIS

Ens preocupem per la neteja dels llocs que transites.
Espais nets, higienitzats i saludables exigeixen els màxims nivells de qualitat. Cada dia millorem els nostres serveis per preservar el teu benestar i tranquil·litat.


Un espai net i cuidat és un espai
amb mentalitat de creixement.

els nostres serveis

Neteja d'espais de treball

Els nostres serveis de neteja ajuden a crear entorns de treball positius i productius aconseguint que les persones es sentin a gust i es concentrin en els seus objectius.

Neteja en centres sanitaris i laboratoris

La neteja d'instal·lacions sanitaries és vital per reduir el risc d'infecció i contribueix a la recuperació dels pacients. És per això que garantim el compliment dels més alts estàndards d'higiene en el sector sanitari.

Higiene i control ambiental

Edificis nets que respiren, lliures de contaminació i bacteris, és el resultat del nostre compromís amb el client i amb la normativa vigent. Brindem solucions personalitzades i específiques per a garantir la higiene ambiental dels teus edificis i instal·lacions.

Neteja i treballs en alçada

La neteja de vidres en alçada pot considerar-se una part indivisible de la neteja de vidres, però es tracta d’un servei molt més especial que requereix un equip altament qualificat. Disposem de personal especialitzat per netejar finestres, portes o vidres en alçada amb maquinària i permisos específics per donar un servei de qualitat.

CONTACTEU

LLOC

Carrer Pobladó, 4
Santa Coloma – Andorra la Vella
AD500 /// Andorra

contacta'ns

Telèfon: +376 803 300
Email : hola@mentagrup.com