MENTA SEGURETAT BLANCO-01

INSTAL·LA AVUI LA TEVA ALARMA

El teu lloc segur,
més segur

i oblida’t del cost d’alta!

INSTAL·LA AVUI LA TEVA ALARMA

El teu lloc segur,
més segur

00 menta SEGURETAT LOGO-01

INSTAL·LA AVUI LA TEVA ALARMA

El teu lloc segur,
més segur

La millor tecnologia anti robatori i anti ocupació amb servei de resposta 24h.

ALARMA KIT STARTER PRO

Panel de controlHUB2-W

El panell HUB2-W té una entrada de potència AC 110-250 V i també una bateria de còpia de seguretat recarregable amb una durada de fins a 16 hores. Aquest panell de control incorpora el protocol a través de ràdio Wings per poder rebre les imatges del fotodetector MOTIONCAM-W.

2 FOTOdetector MOTIONCAM-W

Aquests fotodetectors, posseeixen immunitat per a mascotes, Il·luminació infraroja per a manera nocturna i una resolució d'imatges VGA per a l'enviament. S'assabentarà de qualsevol situació real a casa fins i tot abans que els lladres s'adonin que els han descobert.

Contacte porta/finestra magnètica i antivibració DOORPROTECT

Aquest detector sense fil que inclou sensors de vibració i acceleració constitueix un potent dispositiu anti-furts que avisa abans que obrin l'habitació o la vitrina. D'aquesta manera, és el sensor anti robatoris ideal per a protegir tot tipus de portes, finestres i mobles on guardis els teus objectes més preuats.
Un gran avantatge és que aquests detectors ens permeten tenir connectat el nostre sistema de seguretat per a estar protegits i circular lliurement sense que s'activi l'alarma Aquest detector magnètic compta amb dues peces: un transmissor i un imant, quan aquestes dues peces se separen envia immediatament al panell d'alarma un senyal d'intent de robatori.

clauer tag

Clauer xifrat sense contacte o tag de proximitat per a armat o desarmat de teclat d'alarma. Senzill, ràpid i intel·ligent. Permet desarmar el sistema de seguretat només mostrant el clauer Tag al lector en el KEYPAD PLUS. Per a identificar usuaris de manera ràpida i segura, KeyPad Plus compta amb la tecnologia DESFire® que es basa en la norma internacional ISO 14443 i combina xifratge integral de 128 bits i protecció contra pirateria usat en els sistemes d'accés en la NASA.

Sirena interior HOMESIREN-W

Sirena d'interior sense fil que en cas d'alarma emetrà el seu senyal amb una potència de 97 dB regulable, a més s'encendrà la llum LED d'avís d'alarma.

grabacio de imatges

Grabació de Imatges

vigilant 24hs

Vigilant 24hs

alarma anti inhibidors

Alarma Anti-inhibidors

AVUI

INSTAL·LACIÓ GRATUÏTA

DEMANA EL TEU PRESSUPOST
SENSE COMPROMÍS

ET VISITEM?

a més tenim Una 

aplicació mòbil gratuïta per a els usuaris

DISPONIBLE EN APP STORE

DISPONIBLE EN GOOGLE PLAY

Així funciona l'alarma més segura

Protegeix el que més t’importa amb una de les alarmes més segures del món. Aquesta alarma inclou un conjunt de dispositius que faran de la teva llar o negoci un lloc absolutament protegit des de l’exterior fins a l’interior.

Tots els elements de la teva alarma estan connectats amb MENTA Seguretat, des d’on monitoritzem ininterrompudament el que ocorre en la teva llar o negoci. A més un professional especialitzat de la nostra Central és la persona responsable de donar avís immediat a les forces de seguretat, fins i tot abans de produir-se un intent d’intrusió, gràcies als exclusius dispositius de seguretat del teu equip d’alarma.

Vols més informació?
No dubtis a trucar-nos al telèfon de MENTA Seguretat  o si el prefereixes, et truquem nosaltres.

SEGURETAT MENTA GRUP ANDORRA camara

Posseïm la nova generació de sistema d’alarma sense fil domèstica i comercial que té tot el necessari per a la protecció de cases i negocis. Els detectors del KIT del SISTEMA d’ALARMA monitoren el moviment a l’interior mentre la poderosa unitat central els connecta amb el món exterior. A més, pots millorar la protecció en qualsevol moment de la seva llar gràcies a l’àmplia gamma de productes de seguretat disponibles per a integrar en l’ecosistema de la teva alarma.

Aquesta alarma és un sistema de seguretat que podràs personalitzar, armar, desarmar i monitorar fàcilment amb tan sols uns clics en el teu dispositiu mòbil.

preguntes freqüents

A continuació, pots trobar les respostes a les preguntes més habituals. Si necessites més ajuda, no dubtis a trucar-nos o escriure'ns

Sí. L’alarma de MENTA Seguretat compta amb diverses maneres parcials, la qual cosa resulta especialment útil quan et dormiràs. En aplicar-los, deixes un o diversos detectors concrets actius, com, per exemple, el detector d’obertura de les finestres o el detector de moviment del passadís. De manera que si un intrús intenta entrar per les finestres o força la porta principal l’alarma saltarà.

Una alarma per a casa és un sistema de seguretat format per diferents detectors que s’encarreguen de localitzar possibles intrusions i transmetre l’alarma a una Central Receptora d’Alarmes. És en la CRA on es verifica cada salt d’alarma per a avisar, si és necessari, a la policia o els serveis d’emergència.

El principal avantatge d’una alarma GSM és que funciona sense necessitat de connectar-se a la línia telefònica fixa o a internet. Gràcies al seu mòdul de transmissió GSM (similar al que utilitzen els telèfons mòbils), l’alarma de MENTA Seguretat és immune a corts de línia telefònica i de corrent elèctric, per la qual cosa manté la seva connexió a la Central d’Alarmes (CRA) en cas de sabotatge.

MENTA Seguretat compta amb especialistes que es desplaçaran al teu domicili o negoci. Prepararan un estudi de seguretat gratuït per a identificar les teves necessitats concretes i els punts més vulnerables de l’espai a protegir. El nostre equip et deixarà l’alarma instal·lada, operativa i t’ensenyaran a treure-li el màxim partit per a garantir la teva seguretat.

Una Central Receptora d’Alarmes o CRA és un lloc degudament condicionat i protegit en el qual es reben i atenen els diferents senyals emesos per l’alarma connectada.
Els diferents senyals (avisos SOS, alarma d’intrusió, urgències mèdiques, etc.) són verificades per un gestor especialitzat utilitzant diferents sistemes, com trucades al client o els seus contactes de confiança, escolta activa a través del panell de control de l’alarma i visualització de les imatges capturades per l’equip de seguretat.
Una vegada analitzada la situació, el gestor CRA genera un avís a la policia o als serveis d’emergència, segons correspongui. A més, en cas d’intrusió confirmada, s’envia a l’immoble a un vigilant.

L’usuari d’Ajax gaudirà de múltiples avantatges, ja que podrà rebre notificacions fiables i instantànies tant en el programari d’escriptori com en les aplicacions per a mòbil. Com a complement addicional al sistema d’alarma que t’oferim, des de l’aplicació mòbil es podran agregar fins a 25 camares IP o canals de videograbador per a poder verificar en directe el flux de vídeo.

Llavero Ajax de acceso sin contacto mifare

valoracions

Hasta que no la usas no puedes imaginarte lo sencilla de configurar pero al mismo tiempo lo potente que es, incluso el ajuste de la sensibilidad de los detectores de movimiento, tengo un perro pequeño y desde el móvil configuré el detector para que no me diera alarma cuando pasaba el perro, pero al pasar yo inmediatamente me avisaba con la App del móvil. Fantástica en todos los aspectos
Josep Marco
27 d'agost de 2023
Me l'han instal·lat avui estem molt contents pel senzilla i practica que és. A més la utilitzem en el mòbil! Excel·lent qualitat preu.
Cristina Quantin
11 de setembre de 2023
que tens dubtes?

Desitgem escoltar-te!

Si us plau, deixa’ns aquí les teves consultes i ràpidament ens posarem en contacte amb tu!
© 2023 MENTA GRUP | All Rights Reserved | MENTA SEGURETAT, SA | NRT: A-700522-L